Eladás Ház, Viimsi, Harjumaa, Esztorszag, Pae tee 1

Eladás - Cod. 39995

  • Tipus: Ház
  • Terület: 184 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

ELÉRHETŐ LICENC!
SZERINT VALÓ ÉRTÉKELÉSI JELENTÉS 415 000 euró összegére. INGYENES VÁSÁRLÓK!

Egy újonnan elkészült, ízlésesen funkcionális családi ház eladó Viimsi közelében, egy csendes és zöld új lakónegyedben, Lubja faluban. Az épület B osztályú energiacímkével rendelkezik!

AZ
A királyi külső stílusú családi ház csak kiváló minőségű anyagokból épült, az intelligens otthoni megoldások és a látványos világítási megoldások még a legigényesebb otthoni igénylőket is vonzzák. A családi házat egy nagyon tapasztalt fejlesztő építette, tehát a vevőnek 2 éves garanciaidő is van.
A házat új fejlesztések veszik körül, és a környék túlnyomó többsége fiatal családok. A háztól 200 méterre található a híres Põhjakonna lépcső, amely összeköti Lubja falut a Haabneeme-vel.


ELRENDEZÉS
Egy dupla, szilárd és energiatakarékos családi ház, gyönyörű külsővel, a családbarát Lubja falu csendes oldalán található, ami ideális gyermekes családok számára.
A házat egy 1510 m2-es parkosított, körülvett kert veszi körül.
Udvari épület is megengedett.

I emelet
A ház szobáinak elosztása azon az elven alapul, hogy az első emeleten vannak helyek együtt eltöltésre, irodahelyiség és garázs, a második emeleten hálószoba.

A földszinten a következő szobák találhatók:
- Nappali nyitott konyhával (38,1 m2 + 7,2 m2)
- Szauna komplexum fürdőszobával (8,8 m2)
- Külön WC (2 m2)
- Irodai szoba (5,9 m2)
- Szélmalom (6,1 m2)
- Garázs és műszaki helyiség (51,5 m2)
Ezen kívül egy 45,6 m2-es terasz.

Az első emelet elrendezése lehetővé teszi a család számára, hogy együtt töltsön időt (nappali nyitott konyhával), amely a kandalló közepére koncentrál, amely hangulatot és szemmel teli. A szaunakomplexum örömöt kínál a szauna szerelmeseinek, a gőzfürdőben legalább 4 fő szabadon elfér, a szaunából pedig közvetlenül elérhető a ház mögötti terasz. Az egyedülálló világítási megoldással rendelkező WC luxus hangulatot kölcsönöz a háznak. A ház elején üveges falú irodahelyiség egyben funkcionális és modern megoldás, amely fényt és helyet ad a szélturbinához. Kényelmes megoldás egy nagy garázs, elektromos lifttel, két autó számára. Ezen felül vízellátó és mosó fúvókák például az autómosók és a háziállatok mosására.

II. Emelet
A második szoba a második emeleten található:
-Hálószoba (13,8 m2)
- 2. hálószoba garderoppal (19,3 m2)
- 3. hálószoba (12,5 m2)
- Fürdőszoba (11,4 m2)
- Tetőterasz (49,5 m2)
A második emeleten 3 tágas hálószoba és egy káddal felszerelt királyi fürdőszoba található. Mind a fürdőszobához, mind az egyik hálószobához hozzáférés van a tetőteraszra.

BELSŐ KÉPZÉS
A belső ízléses és semleges kialakítású. A padlót természetes egysávos tölgy parketta borítja, a falakat vakolták és világosfestékkel készítették, san. a szobák és az elülső rész kerámialapokkal borítva.
San. felszerelés a Vitra-tól. A Harvia szaunafűtője, nyárfa a gőzfürdő falán és termikus ülőhely az ülésen.

Hármas üvegezésű ablakok fa-alumínium keretekre (Seicom), rendelésre készült belső ajtók, rejtett csuklópántokkal és mágneses zárakkal felszerelve. A Hörmann garázskapu és a Põltsamaa ajtógyár magánház fém külső ajtaja.

SZELLŐZÉS, FŰTÉSI RENDSZER, KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK
A családi ház fűtése gazdaságos és kényelmes vízmelegítésen alapul, egy levegő-víz hőszivattyúval (Vaillant aro THERM VWL 105/5), amely külön szabályozható.
Ezen kívül van egy hővisszanyeréssel ellátott kényszerített szellőztető rendszer (Systemair VTR500), amely segít fenntartani a karbantartási költségeket.
A víz és a csatornázás központi.

SZERKEZETEK ÉS ANYAGOK
A családi ház szalagos alapra épül. A külső falak 375 mm-es Aeroc blokkokba vannak rakva (100 mm-es habszigeteléssel). A homlokzat befejező vakolattal borítva (a vakolat munkájának garanciája 5 év), a közbülső mennyezet 220 mm-es üreges magpanel. Minden belső fal 100mm-es Bauroc (Aeroc) tömb, vakolt és festett. A tető bitumen borítású, a napozóterasz (2. emelet) bitumen borítású.
A ház körül csatornát építettek az esővíz elvezetésére.

HELYSZÍN ÉS KÖRNYEZET
Ideális és csendes, családbarát elhelyezkedés. Minden, amire szükség van az élethez (óvoda, iskola, játszóterek, élelmiszerbolt, tömegközlekedési megálló) gyalogosan. Könnyű forgalmi utak jó állapotban az egészségügyi sport kedvelői számára. A háztól 200 m-re, az Põhjakonna lépcsőház, ahonnan könnyen megközelíthető a Haabneeme, ahol az élelmiszerboltok mellett szórakoztató létesítmények (gyógyfürdő, mozi) találhatók.

Üdvözöljük új csodálatos otthonának felfedezésében!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB