Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Pürksi, Läänemaa, Esztorszag, Pürksi keskuse 8

Eladás - Cod. 24037

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 279 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1

Noarootsi kocsma eladó. Is kér port fejlesztés
Noarootsi Tavern eladó. Ma, a kocsma nyitva van, és az üzlet jól, így azonnal munkába állni. Egy bizonyos ponton, a tulajdonosok már egy tervet, hogy növeli a méretét az épület, és, hogy a második emeleten az épület tetején; volt egy tervet, hogy építsenek hálószoba és egy szauna ház az udvarban, valamint a kempingek. Sor került a projektekkel és a lehetőségeket, hogy a pénzügyi támogatás szerint az intézkedések vita tárgyát is. Az új tulajdonos kap minden a régi dokumentáció, amely megújul, és használni, ha szükséges.

Nyáron a sok látogató mind a hazai és külföldi (főleg Svédország / Finnország), és ezért, most lenne az ideje, hogy megvásárolja az épületet úgy, hogy minden rendben lesz új és fényes a közelgő elfoglalt szezonban.

Maga az épület található a központban. Mellett az iskola, óvoda, sportlétesítmények (tornaterem, labda hall, az iskola stadion), az út túloldalán a helyi önkormányzat és a bolt. Abban a pillanatban, van egy nagy tánc-és bankett terem egy nagy bárral, pool asztal, és minden más jellegű mulatságok. Van egy elfogadható méretű konyha, valamint a szükséges konyhai eszközök és felszerelések, amelyek a mai napig eleget tettek az ügyfelek igényeinek. Nyáron lehet ülni és grill. Néhány kilométerrel távolabb az Osterby port, ahol tudod tartani a hajót, vagy csak megy a tenger a helyiek.

Mindenesetre, ha volt egy gyermekkori álom futtatni a saját pub / bár / vendéglő egy szálláson, akkor ez csak a megfelelő hely, ahol ki tudja fejezni magát, és hogy az álmaid valóra.

Ha azt szeretné, hogy vizsgálja meg az épület, vagy kérjen további információkat, akkor nyugodtan forduljon hozzám!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB