Eladás Ház, Tallinn, Harjumaa, Esztorszag, Merekivi tee 5

Eladás - Cod. 25325

  • Tipus: Ház
  • Terület: 240 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Eladó kiváló tengerre néző és a strand közelsége, tágas funk-stílusú ház (80m a tengertől, 17 km-re Tallin központjában) kislakás teljes területe 120m² / 240m² (lehet használni, mint egy család, és két családi lakóház, külön működőképes engedély és méterre, űrprogram kissé módosított) Leppneemes, Merekivi módon.

Használatra létezik.
A ház hangulatos, szabadtéri teraszok és erkélyek. Élvezheti a tengerre néző mindkét szinten. A kert szépen parkosított.
Egyik fele a házban: I aatriumiosaga emeleten egy tágas nappali nagy ablakokkal két emeleten egy nyitott konyha és kijárat a teraszra. Szauna (gőz szoba ablak a tenger), és egy tusoló. Külön WC. Az emeleten két hálószoba, egy nappali, egy részét a lépcső hall, ruhatár fürdőszoba és WC-vel, tágas erkély.
Második felében a ház a tükörképe űrprogram. Remek megoldás otthoni használatra: például a szülők és a fiatal család ühel- második felében a házban egy barát vagy szomszéd kap. Ugyanez az is jól használható az egész ház egy család, különösen a változó űrprogram.

Utility: nagyon alacsony. Hanem biztosítja a megfelelő toasoojuse tűzhely. Szintén lehetséges, hogy csak az előre beprogramozott ion modern kazán rendszer-termelt termikus energia fogyasztó padlófűtés. Üliökonoomsed megvilágítás LED világítási megoldások. A ház nagyon meleg és tartós, és gazdaságos.
Fűtési módok: kandalló (kénköves) tárolja hőt hosszú ideig / ion fűtési vesitorustikul (belül a padló), a szellőzőrendszer nedves területeken.

A házban található 50 m-re a tengerparttól, egy csendes zsákutcában, 100 m festői túraútvonalak az erdőben. Épület keleti partján a félsziget, öbölben.
Ingatlan offshore a hideg szél és a biztonságosabb úszás víz melegebb.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB